Activiteiten

Reiki oefensessies

 

Tijdens oefensessies komen we samen om Reikibehandelingen en ervaringen uit te wisselen. 

 

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier

 

Klankreizen Bij Simon

 

Een klankreis wordt wel ook klankschalensessie, klanksessie, klankconcert of klankbad genoemd. De klankreizen die ik aanbied, zijn gericht op (diepe) ontspanning en het in balans brengen van het lichaam, gevoel en gedachten. Ook jouw energie gaat meer stromen tijdens en na de klankreis. Hiernaast is het heerlijk om even weg te zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

 

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier

 

Klankreizen Bij Simon & Bilibel

 

Je ontvangt de klankreis verzorgt door Bij Simon en Bilibel. Voor de klankreis begint zoek je een plekje in de mooie ruimte in 't Huukske in Arnhem. Al liggend op het zelf meegenomen matje krijg je uitleg over wat je kan verwachten en dan begint de klankreis.

 

Je merkt dat tijdens de eerste klanken de omgeving langzaam naar de achtergrond verdwijnt. Je voelt je relaxed worden en tijd en ruimte verdwijnen. Je gedachten dwalen af en gaan op reis met de klanken en trillingen van de vele instrumenten. Je mag de rust en stilte in jezelf ervaren. Laat je raken door klank en trilling en voel jouw energie weer stromen.

 

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier

 

Workshop Weer verbinden met jezelf

Tijdens deze workshop ga je op verschillende manieren jouw energie ervaren, leren kennen en beter begrijpen. Door de energie te laten stromen en hier bewust van te worden kom je meer bij jezelf, meer in je kern.

 

Je gaat aan de slag met fysieke oefeningen om de energie te laten stromen en oefeningen die meer inzicht geven over je eigen energie.

 

Deze oefeningen worden afgewisseld met klanksessies. Je gaat de heerlijke ontspannende werking van de klanken en trillingen ervaren van de metalen en kristallen klankschalen. Door de klanken ontstaat er ontspanning en door de trillingen gaat je energie beter stromen.

 

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier

 

Meld je aan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten Bij Simon