Energetic Soundtouch


De Energetic Soundtouch methode is een behandelvorm waarbij klank, trilling en energetische technieken worden gebruikt. Het geeft ontspanning, is diepgaand en het werkt door op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam en op je bewuste en onbewuste. 

Tijdens de behandelingen maak ik wisselend gebruik van een groot aanbod van instrumenten. Hiernaast gebruik ik de Energetic Release Techniek (ERT). Dit is een krachtige energetische techniek waarmee op alle lagen aan de oorzaak gewerkt kan worden. Ook Reiki kan tijdens de behandeling ingezet worden.

 

Of je nu wel of niet weet waar je klachten vandaan komen met de Energetic Soundtouch methode kunnen we hier gericht aan werken. Bij de eerste behandeling is er een intake om jouw klachten, thema's en wensen in kaart te brengen. 

Technieken


Energetic Release Techniek (ERT)

Fonoforese (stemvorken)

Klankschalen

Reiki (en andere energie vormen)

Drumrelease

Bach Bloesem therapie

De behandeling


Tijdens een EST (Energetic Soundtouch) behandeling is er aandacht voor jouw specifieke klachten en hun achterliggende oorzaak. Deze klachten met hun oorzaak kunnen fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn.

 

Ook als de werkelijke oorzaak van de klacht niet te achterhalen is, dan zijn er technieken waarmee we toch aan de oorzaak kunnen werken. De behandelingen stem ik af op de klachten en wensen van dat moment.

 

Tijdens de eerste EST behandeling is er een korte intake om de klachten, thema's en wensen te bespreken. Heb je specifieke klachten of thema's waar je aan wilt werken, dan zijn meestal meerdere behandelingen nodig.

EST behandeling

  • Afspraak: 2 uur
  • Bij de eerste afspraak vindt er een intake plaats

Prijs €85,-