Klankreizen op locatie


Een klankreis is ook mogelijk op jouw eigen locatie. Je kan de reis zitten, liggend, alleen of in een groep ontvangen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden op de locatie.

 

De klankschalen die ik gebruik hebben een erg rustgevend effect en door de manier van spelen wordt dit nog eens versterkt. Je wordt tijdens de klankreis meegenomen in een prachtig samenspel van klanken waardoor je heerlijk tot rust komt en alles om je heen even kan vergeten. Het gevoel van tijd en ruimte vervagen waardoor je in een heerlijke diepe ontspanning komt.

Voor wie?


Iedereen die toe is aan ontspanning heeft baat bij een klankreis. Het is een mooie ervaring om bijvoorbeeld samen met jouw partner, collega's, familie of vrienden te ondergaan. 

 

Ook als je aan het herstellen bent van fysieke, mentale of emotionele klachten is een klankreis aan te raden. De ontspanning die een klankreis geeft, heeft een positieve uitwerking op je herstelproces.

@The Matter, Culemborg

Locatie


De klankreis geef ik op jouw gewenste locatie. Dit kan bij je thuis zijn maar ook op het werk, bij buurtcentra, woongemeenschappen, behandelcentra of waar het maar kan. Als er maar voldoende ruimte is voor de mensen die het willen ontvangen en voor mij en mijn klankschalen.

 

Wil je weten of een klankreis op jouw locatie mogelijk is, neem dan contact met me op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

@ 't Huukske, Arnhem

Offerte


Wil je een vrijblijvende offerte, vul dan het formulier in. Je ontvangt per e-mail binnen enkele dagen een offerte op maat voor jouw klankreis.