Klanksessie op locatie

Een klanksessie kun je zien als een concert van klankschalen en enkele andere instrumenten. Je kan een sessie zittend, liggend, alleen of in een groep ontvangen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden op jouw locatie.

De klankschalen die ik gebruik hebben een erg rustgevend effect en door de manier van spelen wordt dit nog eens versterkt. Je wordt tijdens de klanksessie meegenomen in een prachtig samenspel van klanken waardoor je heerlijk tot rust komt en alles om je heen even kan vergeten.

Voor wie

Iedereen die toe is aan ontspanning heeft baat bij een klanksessie. Het is een mooie ervaring om bijvoorbeeld samen met jouw partner, collega's, familie of vrienden te ondergaan. 

 

Ook als je aan het herstellen bent van fysieke, mentale of emotionele klachten is een klanksessie aan te raden. De ontspanning die een klanksessie geeft, heeft een positieve uitwerking op je herstelproces.

Door wie

De klanksessies worden door mij gegeven.

Mijn klanksessies zijn bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen. Elke sessie die ik geef is weer anders doordat ik intuïtief werk en de klanksessie laat afhangen van het moment en de energie die er op dat moment is. Uw wensen neem ik natuurlijk mee tijdens de klanksessie.

De klanksessie

Er is keuze uit een klanksessie van 20, 30 of 40 minuten.

Wil je een andere tijdsduur dan is dat natuurlijk bespreekbaar. Er is ook de mogelijk om meerdere klanksessies achter elkaar te boeken of een reeks aan klanksessies op verschillende momenten. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Locatie

De klanksessies geef ik op jouw gewenste locatie. Dit kan bij je thuis zijn maar ook op het werk, bij buurtcentra, woongemeenschappen, behandelcentra of waar het maar kan. Als er maar voldoende ruimte is voor de mensen die het willen ontvangen en voor mij en mijn klankschalen.

 

Wil je weten of een klanksessie op jouw locatie mogelijk is, neem dan contact met me op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar een klanksessie en heb je vragen, neem dan gerust contact met me op. 

 

 

Offerte

Wil je een vrijblijvende offerte vul dan  het formulier in voor een offerte. Je ontvangt per e-mail binnen enkele dagen na je aanvraag een offerte op maat voor jouw klanksessie(s).