Reikibehandeling

Een Reikibehandeling is los te boeken en bedoeld voor het herstellen van fysieke, mentale en/of emotionele klachten. Het is ook een goede manier om dichter bij je kern (wie je echt bent) te komen en de liefde in jezelf te ervaren.

 

Hiernaast is het erg fijn om af en toe een energetische behandeling te ontvangen. Het brengt je weer in balans en geeft je een (diepe) staat van ontspanning. Je komt meer in je lijf en ervaart meer rust.

 

Voor we beginnen met de behandeling mag je onder het genot van een kop thee even landen en alles van de dag achter je laten. Wanneer je het fijn vindt mag je aangeven wat de reden van je bezoek is maar niets is verplicht of nodig voor de behandeling.

 

De behandeling ontvang je liggend op de behandeltafel met de kleding aan. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Na afloop is er de ruimte om jouw ervaringen te delen als je dat prettig vindt.

 

Houd bij een eerste behandeling rekening met wat extra tijd om elkaar te leren kennen.

 

 

Reikibehandeling

Afspraak 90 minuten

Prijs €50,-

Vierdaagse

Een vierdaagse zijn vier Reikibehandelingen van 60 minuten op vier aansluitende dagen. Elke dag dus één behandeling, vier dagen achter elkaar.

 

Doordat de energie die je ontvangt tijdens een Reikibehandeling langer doorwerkt, gaat bij de vierdaagse de ene behandeling vloeiend over in de volgende en kom je elke behandeling een laag dieper.

 

Een vierdaagse geeft je een diepgaand proces van helen, verwerken en loslaten. Je wordt je meer bewust van jouw gevoelens, denk- en gedragspatronen.

 

Tijdens de behandeling werk ik met traditionele handposities en laat ik me hiernaast leiden door mijn intuïtie. De behandeling kan hierdoor elke keer net weer iets anders zijn.

 

Voor vragen of het maken van een afspraak neem je contact met me op.

 

Houd bij de eerste afspraak rekening met wat extra tijd om de reden van de vierdaagse te bespreken.

 

 

Vierdaagse

Afspraak 90 minuten (per dag)

Prijs €180,-