Klankschaalbehandeling

Wanneer een klankschaalbehandeling?

Het is een goede behandeling om te werken aan thema's in je leven waar je verandering in wilt en je zelf in vast loopt of wat hulp bij kan gebruiken. Dit komt omdat we ons tijdens deze behandeling kunnen richten op specifieke probleemplekken. Dit in tegenstelling tot de Polariteitsbehandeling. Wil je de aandacht liever richten op ontspanning dan kan dat natuurlijk ook.

Hoe werkt een klankschaalbehandeling?

Tijdens de behandeling worden klankschalen op en om het lichaam geplaatst. Door het aanslaan van de klankschalen geven ze subtiele trillingen af die jouw lijf en energiesysteem in beweging brengen. Blokkades gaan oplossen en er komt weer meer balans. Je cellen worden op een zachte en subtiele manier los getrild. Dit geeft vaak een gevoel van ruimte in je lijf. 

 

Je ontvangt deze behandeling liggend op de behandeltafel met kleren aan en de schoenen uit. Afhankelijk van de gekozen behandeling wordt de voor- en/of achterkant behandeld.

 

Naast klankschalen kan ik ook gebruik maken van een Feng gong, Koshi's, cimbalen en een oceandrum tijdens de behandeling.

Polariteitsbehandeling

Welke behandeling kies je?

Je kan kiezen voor een behandeling van de voor- of achterkant of voor beide kanten.

 

Ga je voor het eerst een klankschaalbehandeling ontvangen dan adviseer ik de 60 minuten behandeling. Er is dan voldoende tijd voor het behandelen van beide kanten. Twijfel je, neem dan gerust contact op. Een klankschaalbehandeling kan gecombineerd worden met Reiki als je dat prettig vindt.

 

Klankschaalbehandeling 40 minuten

Voor of achterkant

Behandeltijd 40 minuten, totale afspraak 60 minuten

Prijs €35,-

 

Boek jouw klankschaalbehandeling

 

Klankschaalbehandeling 60 minuten

Voor en achterkant

Behandeltijd 60 minuten, totale afspraak 90 minuten

Prijs €50,-

 

Boek jouw klankschaalbehandeling

 

Informatie of een afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem je contact op. Wil je meteen zien wanneer er plek is en de afspraak inplannen dan kan dat via het boekingssysteem.

Belangrijk

Het gebruik van klankinstrumenten is over het algemeen niet schadelijk, Toch is het in sommige gevallen verstandig om te overleggen. Dit is het geval bij; trombose, een pacemaker, epilepsie en psychoses. Bij zwangerschap zal de behandeling worden aangepast.

Bij twijfel is het goed om contact op te nemen en meld dit soort zaken altijd!

Een behandeling is puur als ondersteuning in jouw proces. Het kan de herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken maar een behandeling mag nooit worden gezien als vervanging voor de reguliere zorg.