Polariteitsbehandeling

Waarom een polariteitsbehandeling?

Een polariteitsbehandeling is bedoeld om weer in balans te komen. Als mens functioneer je op verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Als er in één of meerdere niveaus in disbalans is, merk je dat doordat er klachten optreden. Een disbalans betekent dat er op één of meerdere plekken de levensenergie niet meer goed doorstroomt.
Met deze behandeling laat je alle niveaus weer doorstromen en komen ze weer in balans.

Opstelling voor de polariteitsmassage

Hoe werkt het?

Door het gebruik van verschillende technieken wordt de doorstroom van jouw energie gestimuleerd. Dit gaat via verschillende banen door en om je heen. Op deze manier worden alle niveaus weer met elkaar verbonden en in balans gebracht. Doordat jouw energie weer vrij gaat stromen en er weer balans is kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Een polariteitsbehandeling boeken

Een polariteitsbehandeling duurt zo'n 40 minuten, de totale afspraak 1 uur. Wanneer je voor het eerst een behandeling boekt is het goed om rekening te houden met 15 minuten extra tijd voor het voorgesprek.

 

Prijs €35,-

Heb je vragen, dan hoor ik het graag.

Belangrijk

Het gebruik van klankinstrumenten is over het algemeen niet schadelijk, Toch is het in sommige gevallen verstandig om te overleggen. Dit is het geval bij; trombose, een pacemaker, epilepsie en psychoses. Bij zwangerschap zal de behandeling worden aangepast.

Bij twijfel is het goed om contact op te nemen en meld dit soort zaken altijd!

 

Een behandeling is puur als ondersteuning in jouw proces. Het kan de herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken maar een behandeling mag nooit worden gezien als vervanging voor de reguliere zorg.