Netwerk


Ik sta altijd open om met mensen of bedrijven samen te werken. Als we elkaar in welke vorm dan ook kunnen helpen dan hoor ik het graag. Hier enkele samenwerkingen.

Bilibel

Sinds juli 2022 ben ik gestart met mijn praktijk. Ik werk met Reiki en Soundhealing en neem wanneer dit “nodig” is, mijn expertise mee vanuit de psychiatrie/ coaching/ maatschappelijk werk. Samen met Bij Simon geef ik regelmatig klankreizen in Arnhem. Mijn praktijknaam, Bilibel, komt van Bi(Bianca)libel(transformatie, kracht, verandering). 

Medical Masseur

Voor ontspanning, sporten of medische klachten. Wij staan voor u klaar. Wilt u genieten van een massage dicht bij huis? Wij zijn uw masseur in Utrecht & Houten.

Bridge of Life studio

Bij Bridge of Life studio kun je terecht voor yoga- en meditatielessen maar ook aromatherapie en Bach bloesem-therapie. Een veilige omgeving gericht op een gezonde leefstijl en verbetering van kwaliteit van leven. Tevens heeft Eva van Bridge of Life studio het Bij Simon logo ontworpen.

Nieuw Rotsoord

Nieuw Rotsoord is meer dan een kinderboerderij. Het is een groene oase in de wijk Hoograven-Tolsteeg, gericht op ontmoeting, recreatie en natuur- en milieueducatie voor alle bewoners van de omliggende wijken. Ik (Simon Tempelman) werk nu al meerdere jaren als vrijwilliger bij Nieuw Rotsoord en ik ga er elke keer met veel plezier naartoe.

Annebiene Pilon (familieopstellingen)

Annebiene is NLP- en hypnotherapeut. Zij behoort tot de eerste generatie van therapeuten die kennis maakte met familieopstellingen tijdens haar werk in Duitsland. Kenmerkend voor haar is het werken met vraagstukken in de opstellingen die terug te voeren zijn tot oorspronkelijke trauma's in de familiegeschiedenis. De opstellingen vinden plaats in Woudenberg.

Wil jij ook samenwerken?


Wil je ook op deze samenwerkingspagina staan? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. We kijken dan samen hoe we elkaar kunnen helpen. 

 

Alvast bedankt en ik kijk uit naar een mooie samenwerking.