Wie ben ik

Mijn naam is Simon en ik ben geboren in 1975. Ik ben opgegroeid in Utrecht en woon nu ruim 20 jaar met veel plezier in Nieuwegein.

 

Van oorsprong ben ik opgeleid tot meubelmaker. Hier heb ik een aantal jaren in gewerkt maar kon er mijn plek niet in vinden. Ook heb ik nog diverse andere banen gehad maar haalde hier op de lange termijn niet genoeg voldoening uit.

Na lang worstelen met mezelf brak er een periode aan van depressie. Ik ben tijdens deze periode naast vele therapieën op zoek gegaan naar iets wat mij verder kon helpen en kwam toen Reiki tegen. Ik ben nu al een paar jaar depressie vrij, mede door Reiki in mijn leven te integreren. Wil je meer weten over depressie en mijn persoonlijke ervaringen , lees dan verder op de pagina depressie.

Simon Tempelman

Wat doe ik

Reiki

Na zelf meerdere Reikibehandelingen te hebben ontvangen en het effect te hebben ervaren, ben ik de cursus Reiki 1 gaan volgen. Omdat mijn belangstelling en nieuwsgierigheid hierna verder was gegroeid ben ik door gegaan. Mijn pad met Reiki heeft ertoe geleid dat ik nu Reiki Master en Teacher ben. Maar nog belangrijker, dat ik hierdoor het geluk in mezelf heb gevonden. 

 

Het mooie van werken met Reiki is dat, welke titel je ook hebt, je elke dag weer nieuwe dingen kan leren. Het effect van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij mijn cliënten. Ik ben erg dankbaar dat ik nu anderen met Reiki mag helpen.

Soundhealing

Een paar jaar geleden heb ik tijdens een proefles yoga mogen ervaren wat de trilling en klank van een gong met je doen. Ik besloot dat ik hier ooit wat mee ging doen. 
Ik ben in 2021 de opleiding Soundhealing tegengekomen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe je doelgericht kan behandelen met gebruik van klankschalen, gongs, Koshi's en nog veel meer mooie instrumenten.

 

Wanneer ik met klank bezig ben word ik heel rustig, of ik het nu geef of ontvang. Het brengt mij in een diepe ontspanning waarin ik helemaal bij mezelf kom en uit mijn hoofd ga. Ik zie bij mijn cliënten erg mooie processen van bewustwording, verwerking en verandering. Ik blijf het een eer vinden dat ik hier onderdeel van mag zijn.

 

Naast behandelingen geef ik ook klankreizen. Dit doe ik in Utrecht en Arnhem.

 

Als gediplomeerd Soundhealer word ik er blij van om mensen verder op weg te helpen naar een gezonder, gelukkiger en bewuster leven. 


Datum Opleiding
01/2017 Usui Reiki Ryoho, eerste graad
11/2017 Usui Reiki Ryoho, tweede gaad
11/2019 Usui Reiki Ryoho, Master
04/2020 Opleiding Bach bloesemtherapie
10/2020 Usui Reiki Ryoho, Teacher
09/2021 Gold Reiki
09/2021 Purple Reiki
06/2022 Opleiding Soundhealing
07/2022 Shambhala Reiki eerste & tweede graad
10/2022 Shambhala Reiki Master & Teacher
11/2022 Cursus Kristallen Klankschalen