Reiki

Wat is Reiki

Een vertaling van Reiki is universele levensenergie. Reiki is overal en in iedereen.

Werken met Reiki is een natuurlijke manier van genezen waarbij de energie wordt doorgegeven door handoplegging. Door de energie door je heen te laten stromen activeer je het eigen vermogen om te helen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Hiernaast helpt het om spiritueel bewuster te worden en te groeien.

Wat doet Reiki voor jou

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie.

Het lost blokkades op waardoor de energie in jou weer kan doorstromen. Het activeert/versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren. Je komt dichter bij wie je in de oorsprong bent.

Waar helpt Reiki bij

Burn-out

Depressies

Trauma's

Verdriet, boosheid en angst

Onderdrukte gevoelens

Minderwaardigheidsgevoelens

Herstel na een operatie of ziekte 

Fysieke klachten

Spirituele groei en bewustwording

 

 

Hiernaast is het erg fijn om af en toe Reiki te ontvangen om weer in balans te komen en weer een staat van (diepe) ontspanning te ervaren. Je komt weer meer in je lijf en bij jezelf.

Werkt Reiki altijd?

Ja, Reiki werkt altijd. In welke mate en in welk tempo is alleen niet te voorspellen. Het helpt je herstellen van disbalans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Wat Reiki voor jou doet kan verschillen per behandeling en per moment. Het is afhankelijk van wat op dat moment het meest nodig is. Het fijne en mooie van Reiki is dat het de oorzaak van het probleem aanpakt en niet alleen de symptomen. Soms merk je dit meteen en soms is er wat meer nodig. 

Belangrijk:

Reiki is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Bij aanhoudende klachten altijd een arts of deskundige uit de reguliere zorg raadplegen.

Ben je onder behandeling, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.