Wat is Reiki

Reiki is energie en is overal en in iedereen aanwezig. Of je jezelf nu spiritueel vindt of niet je hebt de energie al in je.

 

Het werken met deze energie is een natuurlijke manier van behandelen waarbij de energie in de meeste gevallen wordt doorgegeven door handoplegging. De Reikibehandelaar kan de energie van buiten zichzelf door zich heen laten stromen. Door de handen op de client te leggen stroomt de energie door de client heen.

Wat doet Reiki voor jou

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie.

Het lost blokkades op waardoor de energie in jou weer kan doorstromen. Het activeert en versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren.

 

Hiernaast helpt Reiki om je bewuster te worden van jezelf. Bewustwording en willen veranderen zorgt al voor verandering. Reiki kan je hierbij ondersteunen en jouw proces versnellen. 

Waar helpt Reiki bij

Het erg fijn is om af en toe een Reikibehandeling te ontvangen om zo weer in balans te komen en weer een staat van (diepe) ontspanning te ervaren. Je komt weer meer in je lijf en bij jezelf. Verder helpt Reiki om te herstellen, verwerken en te helen bij de volgende klachten:

 

Burn-out

Depressies

Trauma's

Verdriet, boosheid en angst

Onderdrukte gevoelens

Minderwaardigheidsgevoelens

Herstel na een operatie of ziekte 

Fysieke klachten

Spirituele groei en bewustwording

Diepe ontspanning

En nog veel meer...

Werkt Reiki altijd?

Ja, Reiki werkt altijd. In welke mate en in welk tempo is alleen niet te voorspellen. Het fijne en mooie van Reiki is dat het naast de symptomen ook de oorzaak van het probleem aanpakt.

Reiki aanbod Bij Simon

Behandelingen

Cursussen

Coaching

Belangrijk:

Reiki is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Bij aanhoudende klachten altijd een arts of deskundige uit de reguliere zorg raadplegen.

Ben je onder behandeling, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.