Workshop

BewustZijn

Zondag 21 juli 2024


Qigong

&

Soundhealing

Tijdens deze workshop gaan we een dag bezig met het Bewust Zijn. Dit doen we met Qigong en Soundhealing. Het is een dag waar je informatie krijg, je zelf actief bezig gaat, en waar je mag ondergaan en bovenal zelf ervaren.

BewustZijn


Alles in ons lichaam en om ons heen is in trilling. Via onze zintuigen worden we beïnvloed door trilling van buitenaf door geluiden, kleuren, geuren, beweging. Maar ook van binnen staan we onder invloed van de trillingen van onze ademhaling, hartslag, allerlei processen en emoties.  Een belangrijke rol in de overdracht van zowel de trilling van binnen als van buiten is ons bindweefsel.

De Traditionele Chinese Geneeskunst (TCG) heeft een andere kijk op de werking van het lichaam. De TCG hecht grote waarde aan de pezen en het bindweefsel. Inmiddels is in de westerse geneeskunst ook steeds meer geaccepteerd dat de vorm en houding van het lichaam afhankelijk is het bindweefselnetwerk. Het omringt botten, spieren, bloedvaten, zenuwen en organen en verbindt alles met elkaar. Daarnaast is het bindweefsel ook belangrijk in de overdracht en opslaan van prikkels.

De workshop


In deze workshop gaan we in op de werking van het bindweefsel, hoe bepaalt dat onze houding, wie we zijn en hoe kunnen we dat beïnvloeden waardoor we meer in contact komen met wie we werkelijk Zijn. 

Ik werk deze dag samen met Angelique (An-Chi.nl). Angelique zal het gedeelte Qigong op zich nemen en ik zal haar ondersteunen met metalen en kristallen klankschalen en een trommel en andere mooi instrumenten. Ik zal ook demonstreren hoe de trilling van instrumenten kunnen helpen met het loslaten van blokkades.


Met mooi weer zullen we de Qigong buiten uitvoeren waardoor we ook de helende kracht van de natuur erbij zullen betrekken.

Dit alles zal onze BewustZijn verdiepen en versterken, we maken het lichaam soepeler en vitaler en zo kunnen we de bloed-, en energiestroom verbeteren. We zullen de dag afsluiten met  een ontspannende klankreis.

Locatie


Vredenburgzaal

Bij mooi weer gaan we buiten qigong beoefenen. 

 

Vredenburgzaal van de Saffier

Saffierlaan 8-10

3523 RC Utrecht

 

Google Maps

Veel gestelde vragen


Datum en tijd

Datum

  • Zondag 21 juli 2024

 

Tijd

  • Inloop vanaf 9.45 uur.
  • De workshop begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

 

Hoe kun je deelnemen?

  • Wil je aan de workshop deelnemen, meld je dan aan via An-Chi.nl.

 

Waar zorgen wij voor?

  • Een heerlijke ontspannende, leerzame workshop.
  • Een prettige omgeving en een goede sfeer.
  • Matjes, dekentjes en meditatiekussens.
  • Koffie, thee en water.
  • Een heerlijke vegetarische luch met brood en soep.

 

Workshop deelname prijs

De prijs is inclusief, koffie, thee, water en een heerlijke vegetarische lunch.

Prijs €65,-

Contact

 

Heb je vragen, zo kun je ons bereiken: 

 

Angelique (An-Chi)

06 521 554 25

info@an-chi.nl

www.An-Chi.nl

 

Simon (Bij Simon)

06 460 470 78

info@bijsimon.nl

www.bijsimon.nl