Klankschaalmassage


Een behandeling met klankschalen, ook wel klankschaalmassage, is een goede manier om zelf de helende werking van klank en trilling te ervaren. Naast klankschalen maak ik gebruik van Reiki, stemvorken, een gong, een drum en cymbalen wanneer jouw lijf of energiesysteem hierom vraagt.

 

Ik ga met jouw energie aan het werk. Ik los blokkades op, verwijder oude energie en breng jouw energetisch lichaam weer in balans. Hierdoor kunnen de klachten (symptomen van energie die je vasthoudt) verminderen of zelfs verdwijnen. Er is vooraf aan de behandeling kort de ruimte om jouw wensen/klachten aan te geven zodat ik deze kan meenemen tijdens de behandeling. 

 

Ik stel geen diagnoses. Het gaat erom wat jij fysiek, mentaal en emotioneel ervaart, jouw eigen inzichten en de stappen die jij vervolgens maakt, zonder kleuring of beïnvloeding door mij. De behandelingen die ik geef werken ondersteunend, verlichtend en zijn helend voor jouw hele zijn.

Koshi's

Instrumenten & technieken


Instrumenten en technieken

 

Naast klankschalen maak ik ook gebruik van andere instrumenten en technieken. Wat en wanneer ik deze inzet hangt af van wat jouw lijf en energie aangeeft.

 

  • Klankschalen
  • Gong
  • Fonoforese (stemvorken)
  • Energetic Release Techniek (ERT)
  • Reiki (en andere energie vormen)
  • Drumrelease

De behandeling


Voor je op de behandeltafel plaats neemt, nemen we eerst kort de wensen en/of klachten door. Uiteraard is ontspanning ook een goede reden. Wanneer deze helder zijn neem ik deze mee tijdens de klankschaalmassage.

 

Dan begint de behandeling, dit is met de kleren aan, alleen de schoenen gaan uit. Wel is het prettig om makkelijk zittende en niet knellende kleding te dragen. Riemen, sieraden en dergelijke vraag ik af te doen. Deze kunnen hinderlijk mee trillen met de schalen.

 

Tijdens de behandeling ga ik met klankschalen over jouw lichaam. Zo masseer en lokaliseer ik de plekken waar de energie minder goed doorstroomt. Ik zorg met de trillingen van de klankschalen ervoor dat er weer een goede doorstroming komt. Waar jouw lichaam of energie het aangeeft, maak ik ook gebruik van Reiki, stemvorken, een gong, een drum en andere instrumenten en technieken.

Klankschaalmassage

  • Afspraak 1,5 uur

Prijs €50,-