Cursussen


Leuk dat je interesse hebt voor de Reiki cursussen. Ik geef de cursussen op een praktische en met een 'beide voeten aan de grond' instelling. Bij mij heb je geen wierook of andere dingen nodig om met Reiki te (leren) behandelen. Als je het prettig vindt dan mag dat natuurlijk wel. Je mag jouw eigen weg hierin gaan vinden en ik kan jou hierbij begeleiden.

Wanneer je bij mij een cursus Reiki gaat volgen, dan ga je een proces aan van veel doen en persoonlijke groei. Iedereen kan leren om zichzelf en anderen met Reiki te behandelen, maar het is voor iedereen weer een eigen weg van ontwikkeling.

 

Ik geef de cursussen op een mooie locatie in Utrecht voor kleine groepen van maximaal zes personen. Zo is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Veelgestelde vragen


Wat is Reiki eigenlijk?

Reiki is levensenergie. Deze energie is overal om ons heen en in iedereen aanwezig. De energie activeert jouw eigen vermogen om te herstellen van fysieke, mentale en emotionele onbalans.

 

Het mooie is dat wanneer je met Reiki leert behandelen dan leer je met de energie van buitenaf te werken. Hierdoor geef je je eigen energie niet weg.

 

Ik ben wat onzeker of ik het behandelen met Reiki wel kan leren.

Geen zorgen, iedereen kan met Reiki leren behandelen en na de inwijding(en) gaan we hier samen mee oefenen.

Na de cursus is er voor de Reiki cursisten de mogelijkheid om een Reiki coaching sessie te boeken. Hier kan je met al jouw vragen terecht en kunnen we oefenen als je dat wilt.

 

Ik heb nog geen ervaring met Reiki of ander energie werk, kan ik meteen een Reiki cursus volgen?

Ja hoor dat is geen probleem. Wil je eerst Reiki ervaren dan adviseer ik je om eerst een Reikibehandeling te ontvangen zodat je kan ervaren wat Reiki is en doet.

 

Ik wil graag een cursus samen met een vriend(in) volgen, kan dat?

Ja hoor, dat is geen probleem. Ik geef de cursussen aan groepen van maximaal zes personen. Jullie kunnen je afzonderlijk van elkaar opgeven voor de gewenste cursus en datum. Dit natuurlijk zolang er plek is.

 

Ik wil graag de cursus Reiki 2 volgen maar heb ergens anders Reiki 1 gedaan.

Dan ben je bij mij van harte welkom om de Reiki 2 cursus te komen volgen. Twijfel je? Neem dan contact met me op dan zal ik proberen al je vragen te beantwoorden.

 

Krijg ik nog extra informatie over de cursusdag?

Ongeveer een week voor de cursusdag krijg je per mail een herinnering met alle benodigde informatie voor de cursusdag. Heb je toch nog vragen neem dan even contact met me op. 

 

Is een lunch bij de cursus inbegrepen?

Ja, ik zorg voor een heerlijke vegetarische lunch. Neem je toch liever je eigen eten mee dan mag dat natuurlijk.

 

Minimum aantal deelnemers

Er is een minimum aantal van twee deelnemers. Heb jij je als enige aangemeld dan verzetten we de cursus of je krijgt je geld terug. Bij onvoldoende aanmeldingen neem ik uiterlijk een week voor de cursusdag contact met je op.

Waar kan ik terecht met vragen of wanneer ik meer wil oefenen nadat ik een cursus heb gevolgt?

Als je bij mij een cursus Reiki hebt gevolgt dan is er de mogelijkheid om een Reiki coaching sessie te boeken. Er is dan alle tijd om vragen te stellen en om te oefenen.

Je mag natuurlijk ook contact met me opnemen, ik kijk dan of ik je vragen zo kan beantwoorden of dat het goed is om een coaching sessie te boeken.

 

Heb je vragen laat het me dan weten.

Aanbod


Usui Reiki Ryoho

Privécursus

Wil je liever een privécursus Reiki volgen, dan kan dat. Bij een privécursus kan naar behoefte meer begeleiding gegeven worden.