Cursussen


Leuk dat je interesse hebt voor de Reiki cursussen. Ik geef de cursussen op een praktische en met een 'beide voeten aan de grond' instelling. Bij mij heb je geen wierook of andere dingen nodig om met Reiki te (leren) behandelen. Als je het prettig vindt dan mag dat natuurlijk wel. Je mag jouw eigen weg hierin vinden en ik kan jou hierbij begeleiden.

Wanneer je bij mij een cursus Reiki gaat volgen, dan ga je een proces aan van veel doen en persoonlijke groei. Iedereen kan leren om zichzelf en anderen met Reiki te behandelen, maar het is voor iedereen weer een eigen weg van ontwikkeling.

Veelgestelde vragen


Wat is Reiki?

Reiki is levensenergie. Deze energie is overal om ons heen en in iedereen aanwezig. De energie activeert jouw eigen vermogen om te herstellen van fysieke, mentale en emotionele onbalans.

 

Het mooie is dat wanneer je met Reiki leert behandelen dan leer je met energie van buiten jezelf te werken. Hierdoor geef je je eigen energie niet weg.

Ik ben wat onzeker of ik het behandelen met Reiki wel kan leren.

Geen zorgen, iedereen kan met Reiki leren behandelen en na de inwijding(en) gaan we hier samen mee oefenen.

Na de cursus is er voor de Reiki cursisten nog het vragenuurtje waar je met al jouw vragen terugt kunt. Ook is er de mogelijkheid om een Reiki coachingsessie te boeken. Hier kan je met al jouw vragen terecht en kunnen we oefenen als je dat wilt.

Ik heb nog geen ervaring met Reiki of ander energie werk, kan ik meteen een Reiki cursus volgen?

Ja hoor dat is geen probleem. Wil je eerst Reiki ervaren dan adviseer ik je om eerst een Reikibehandeling te ontvangen zodat je kan ervaren wat Reiki is en doet.

 

Ik wil graag de cursus Reiki 2 volgen maar heb ergens anders Reiki 1 gedaan.

Dat is geen probleem, je bent van harte welkom om de cursus Reiki 2 te komen volgen.

Heb je vragen laat het me dan weten.

Cursisten