Klankschalen


Een behandeling met een klankschaal wordt ook klankschaalmassage of klanksessie genoemd en is een goede manier om het fysieke en energetische lichaam in beweging te krijgen. De trillingen van de klankschaal masseren je lijf tot op celniveau waardoor blokkades kunnen oplossen. Jouw energie gaat weer beter stromen en je komt weer in balans.

 

De klank van de schaal die ik gebruik heeft een erg ontspannende werking. Je hoofd komt tot rust en je kan weer in je lijf zakken. Naast dat er op specifieke klachten gewerkt kan worden kan een klankschaalmassage ook als een heerlijke ontspannende behandeling gegeven worden.

 

Naast de klankschaal maak ik intuïtief gebruik van stemvorken, een gong, een drum, een kristallen klankschaal en nog meer instrumenten.

Koshi's

De behandeling


Je ontvangt de klankschaalmassage liggend op de behandeltafel met de kleren aan. Tijdens de behandeling ga ik met de klankschaal over jouw hele voor- en/of achterkant van je lichaam. Zo masseer en lokaliseer ik de plekken waar de energie minder goed doorstroomt. Ik zorg met de trillingen van de klankschaal ervoor dat er weer een goede doorstroming komt.

 

Wil je gericht werken aan klachten of thema´s in je leven, dan is het goed om een serie van behandelingen te ontvangen zoals bij een vijfweekse. Dit kunnen we tijdens de kennismaking bespreken of neem vooraf even contact met me op.

 

De klankschaalmassage kan gegeven worden gericht op ontspanning of gericht op diepere lagen. Een afspraak voor een klankschaalmassage bestaat uit een korte kennismaking en de behandeling.

Klankschaalmassage

  • Afspraak 1,5 uur

Prijs €65,-