Gastenboek


Wil je ook jouw ervaring met anderen delen?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marcel
een maand geleden

Vorige week heb ik een geweldige reiki behandeling mogen ervaren van Simon. Wat een fantastische handen heeft die man. Simon is een aanrader! Pure mooiheid.

Reacties uit het vorige gastenboek


Claire 

Ik heb een vierdaagse Reiki-behandeling gevolgd bij Simon. Het was een bijzondere, fijne en waardevolle ervaring. We hebben goede gesprekken gevoerd zodat de behandeling kon worden afgestemd op wat ik nodig had. Simon nam alle tijd voor me. Tijdens de behandeling voelde ik warmte, tintelingen, energie weer gaan stromen en ik kon ook gewoon even heerlijk in slaap vallen. De behandelruimte van Simon straalt rust en warmte uit. Ik waardeer zijn zorgvuldigheid. Er waren zelfs oordoppen zodat ik mijzelf even helemaal kon afsluiten en kon opgaan in de reikisessie. Fijn Simon. Dankjewel!

 

Joeri

Ik heb het afgelopen halfjaar bij Simon de themabehandelingen gedaan. Een aantal op afstand en een aantal in de praktijk. Ik merk dat ik anders en milder naar sommige zaken ben gaan kijken en dat ik betere beslissingen ben gaan nemen. Het is lastig in woorden uit te drukken wat de individuele thema's met je doen, je kunt dat het beste zelf ervaren! Het fijne aan Simon is dat hij de tijd voor je neemt en goed naar je luistert. Ik kom zeker terug bij Simon!

 

Astrid

Vanmiddag Reiki behandeling gehad in Nieuwegein. Echt een mooie ervaring in een rustige omgeving. Was heerlijk ontspannen na afloop. Kom zeker nog een keer terug.

 

Willemijn

Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar wat een fantastische ervaring: een Reiki behandeling bij Simon. De behandeltafel was heerlijk warm. Ik kreeg een fijn dekentje. Simon werkt heel rustig. Opvallend waren zijn bijzonder warme handen. Ik voelde de energie stromen!

 

Ivy

Ik wilde even mijn ervaring delen met Reiki door Simon. Ik heb aan de lijve ondervonden wat reiki is. Het geeft mij verlichting aan mijn spieren en gewrichten. De ene keer wat meer dan de andere keer maar Simon voelt het ook heel goed aan. Voor mij is het een weldaad voor mijn lichaam.

 

Astrid

Vanmiddag weer een super fijne reiki behandeling gehad van Simon. Dit is de 2e keer dat ik bij Simon op de praktijk kom, maar voelt zo vertrouwd. Simon neemt ook de tijd voor je, hij kijkt niet op de klok. Voel me ontspannen, en rust in spieren. Tot de volgende keer Simon.

 

Ria

Sinds enige tijd ben ik "klant" bij Bij Simon. Een geweldige ervaring voor mij. Simon is een rustige gedreven man die mij in een prettige omgeving behandelt. Tijdens de behandeling voelt het alsof mijn bloedsomloop verbeterd als ik niet in dromenland beland. Zo rustgevend, heerlijk, een aanbeveling.

 

Aldert

Reiki was voor mij een ver van m’n bed show. De vrijwilligers waar ik en Simon mee samen werken, die een sessie hadden ondergaan, reageerde enthousiast. Toen ben ik ook maar eens gegaan en het werkte voor mij. Van alle lichaamswerk vormen die ik tot nu toe heb ondergaan past Reiki het best bij mijn gevoeligheid. Er gebeurt veel bij mij zonder dat het geforceerd voelt. Dat is natuurlijk voor het grootste deel te danken aan de voorkomende en betrokken benadering van Simon. Gewoon doen zeg ik:)

 

Chiljon

Bach bloesem.. Sinds enige tijd gebruik ik Bach bloesem. Dankzij een zeer goede intake kwamen er een aantal punten uit welke ik graag bij mijzelf verbeterd wil zien. Na 1.5 maand Bach bloesem te gebruiken, merk ik daadwerkelijk resultaat. Voel mij onder andere veel rustiger en ben ik meer gefocust op hetgeen wat ik wil/ moet doen. Het gevolg is dat ik eind van de dag merk dat ik meer energie over heb, dan voordat ik gebruik maakte van Bach bloesem. Daarom kan ik zeggen dat de combinatie Bach bloesem welke voor mij is samengesteld werkt. Simon, bedankt dat je de tijd nam en goed naar mijn verhaal hebt geluisterd, waardoor ik mij gehoord, begrepen en geholpen voel.

 

Monique

Ik beveel Simon zeker aan! Vanmiddag een mooie afstandsbehandeling mogen ontvangen! Heel fijn dat Simon van te voren belde en alles doorsprak. De behandeling heb ik bewust meegemaakt, een hele zachte warme energie was het. Nadat ik geaard was en alles goed doorstroomde en zo lekker warm en rustgevend was heb ik even geslapen. Ik werd wakker met meer rust in lichaam en geest, kreeg inzichten in bepaalde situaties en daardoor weer vertrouwen. Er is wel wat losgekomen, er viel een last van me schouders. Het nagesprek was ook erg mooi en fijn. Alles wat hij voelde dat klopte, de emoties, mijn blokkeringen. En bevestiging van wat ik ervan voelde. Heel dankbaar en leerzaam! Dank je wel Simon! Ik kom zeker nog een keer een behandeling bij je nemen! Ik heb nog een heerlijke vlaag van rust om me heen.

Liever jouw ervaring mailen? Dat kan ook.