Gastenboek


Wil je jouw ervaring delen met anderen? Plaats jouw reactie op de website van Bij Simon. 

Reactie plaatsen

Reacties

Maaike
2 dagen geleden

Afgelopen dinsdag heb ik zo'n bijzondere heling mogen ontvangen. Een reiki-heling in combinatie met klanken. En wauw wat was dat intens en bijzonder. Ik merkte dat ik weer zoveel dieper kon gaan. Wat klank allemaal wel niet met je kan doen.

Ik heb weleens eerder een ervaring gehad met klankschalen, maar deze man kan het zo bijzonder goed.

Dankjewel Simon

Joeri
19 dagen geleden

Ik heb de afgelopen weken bij Simon Reikibehandelingen ontvangen. Ik merk dat ik anders en milder ben gaan kijken en dat ik betere beslissingen ben gaan nemen, meer vanuit mijn gevoel. Waar het precies inzit is lastig aan te geven, je kunt dat het beste zelf ervaren! Ik merk zeker dat ik meer in verbinding ben met mijn gevoel en met wie ik echt ben. Mijn hart is meer open gegaan naar mezelf en de mensen om mij heen.
Ik kom zeker terug bij Simon!

Anne Claire
3 maanden geleden

Ik heb een vierdaagse Reikibehandeling gevolgd bij Simon. Het was een bijzondere, fijne en waardevolle ervaring. Simon nam alle tijd voor me.

Tijdens de behandeling voelde ik warmte, tintelingen, energie weer gaan stromen en ik kon ook gewoon even heerlijk in slaap vallen. De behandelruimte van Simon straalt rust en warmte uit. Ik waardeer zijn zorgvuldigheid. Er waren zelfs oordoppen op mijn verzoek, zodat ik mijzelf even helemaal kon afsluiten en kon opgaan in de reik-sessie. De week na de behandelingen kwam het emotionele proces echt op gang. Wat mooi hoe reiki na de behandelingen nog doorwerkt.

Fijn Simon. Dankjewel!

Ivy
5 maanden geleden

Ik wilde even mijn ervaring delen met Reiki door Simon. Ik heb aan de lijve ondervonden wat reiki is. Het geeft mij verlichting aan mijn spieren en gewrichten. De ene keer wat meer dan de andere keer maar Simon voelt het ook heel goed aan. Voor mij is het een weldaad voor mijn lichaam.

Chiljon
6 maanden geleden

De klankreis aan huis van Simon is iets unieks. Dankzij de mooie instrumenten met haar prachtige geluiden, en de fantastische manier hoe Simon jou meeneemt, is écht geweldig!

Monique
6 maanden geleden

Ik beveel Simon zeker aan! Vanmiddag een mooie afstandsbehandeling mogen ontvangen! Heel fijn dat Simon van te voren belde en alles doorsprak. De behandeling heb ik bewust meegemaakt, een hele zachte warme energie was het. Nadat ik geaard was en alles goed doorstroomde en zo lekker warm en rustgevend was heb ik even geslapen. Ik werd wakker met meer rust in lichaam en geest, kreeg inzichten in bepaalde situaties en daardoor weer vertrouwen. Er is wel wat losgekomen, er viel een last van me schouders. Het nagesprek was ook erg mooi en fijn. Alles wat hij voelde dat klopte, de emoties, mijn blokkeringen. En bevestiging van wat ik ervan voelde. Heel dankbaar en leerzaam! Dank je wel Simon! Ik kom zeker nog een keer een behandeling bij je nemen! Ik heb nog een heerlijke vlaag van rust om me heen.

Willemijn
7 maanden geleden

Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten van een reiki behandeling, maar wat een fantastische ervaring. Ik kreeg een fijn dekentje. Simon werkt heel rustig. Opvallend waren zijn bijzonder warme handen. Ik voelde de energie stromen!

Aldert
7 maanden geleden

Reiki was voor mij een ver van mij bed show. Van alle lichaamswerk vormen die ik tot nu toe heb ondergaan past Reiki het beste bij mijn gevoeligheid.

Er gebeurt veel bij mij zonder dat het geforceerd voelt. Dat is natuurlijk voor het grootste deel te danken aan de voorkomende en betrokken benadering van Simon.

Gewoon doen zeg ik :)

Marcel
8 maanden geleden

Vorige week heb ik een geweldige reiki behandeling mogen ervaren van Simon. Wat een fantastische handen heeft die man. Simon is een aanrader! Pure mooiheid.


Liever jouw ervaring mailen? Dat kan ook.