Reiki


Reiki is energie en is overal en in iedereen aanwezig. Het werken met deze energie is een natuurlijke manier van behandelen waarbij ik de energie doorgeef door handoplegging.

 

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie. Het lost blokkades op waardoor jouw energie weer kan doorstromen. Het activeert en versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren.

 

Heb je klachten of thema´s waar je verandering in wilt, dan is een vierdaagse of een vijfweekse een goede keuze. Ik adviseer graag wat voor jou het best passend is.

De behandeling


Een losse Reikibehandeling geeft een diepe ontspanning en brengt je weer in balans. Deze behandeling is een goede keus om weer bij jezelf te komen en te herstellen van (dagelijkse) stress. Reiki geeft ondersteuning waar nodig om verder te komen in jouw persoonlijke groei.

 

De behandeling ontvang je liggend op de behandeltafel met de kleding aan, alleen de schoenen gaan uit. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op of net boven je lichaam om zo de energie door te geven. 

 

Een afspraak voor een Reikibehandeling bestaat uit een korte kennismaking en de behandeling.

Reikibehandeling

  • Afspraak 1,5 uur

Prijs €65,-