Reiki


Reiki is energie en is overal en in iedereen aanwezig. Het werken met deze energie is een natuurlijke manier van behandelen waarbij ik de energie doorgeef door handoplegging.

 

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie. Het lost blokkades op waardoor jouw energie weer kan doorstromen. Het activeert en versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren.

 

Heb je klachten of thema´s waar je verandering in wilt, dan is een vierdaagse of een vijfweekse een goede keuze. Ik adviseer graag wat voor jou het best passend is.

Hoe werk ik?


De behandelingen die ik geef werken ondersteunend, verlichtend en brengen jouw energie in beweging en balans. Er is vooraf een korte intake om de behandelingen op jouw wensen/klachten af te stemmen.

 

De behandelingen bestaan niet uit lange praatsessies en ik stel ook geen diagnoses. Het gaat erom wat jij ervaart en de stappen die jij vervolgens maakt, zonder kleuring of beinvloeding door mij.

 

Wel ga ik met jouw energie aan het werk. Ik los blokkades op, verwijder oude energie en breng jouw energetisch lichaam weer in balans. Hierdoor kunnen de klachten (symptomen van vastzittende energie) verminderen of zelfs verdwijnen. 

De behandeling


Een losse Reikibehandeling geeft een diepe ontspanning en brengt je weer in balans. Deze behandeling is een goede keus om weer bij jezelf te komen en te herstellen van (dagelijkse) stress. Reiki geeft ondersteuning waar nodig om verder te komen in jouw persoonlijke groei.

 

De behandeling ontvang je liggend op de behandeltafel met de kleding aan, alleen de schoenen gaan uit. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op of net boven je lichaam om zo de energie door te geven. 

 

Om meer tijd voor de behandeling over te houden ontvang je na het maken van de afspraak per e-mail een kort intakeformulier. Tijdens de eerste Reikibehandeling is er een kennismaking waar we de intake bespreken en daarna de behandeling.

Reikibehandeling

  • Afspraak 1,5 uur

Prijs €65,-