Reikibehandeling


Reiki is energie en is overal en in iedereen aanwezig. Het werken met deze energie is een natuurlijke manier van behandelen waarbij ik de energie doorgeef door handoplegging.

 

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie. Het lost blokkades op waardoor jouw energie weer kan doorstromen. Het activeert en versterkt jouw zelfhelend vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren.

 

Heb je klachten of thema's waar je al langer mee rondloopt, dan is een vierdaagse of een vijfweekse een goede keuze. Ik kan je hierin adviseren.

Hoe werk ik?


De behandelingen die ik geef, werken ondersteunend, verlichtend, ontspannend en brengen jouw energie in beweging en balans. Voor de behandeling begint bespreken we kort jouw wensen/klachten, zodat ik deze mee kan nemen tijdens de behandeling.

 

Ik stel geen diagnoses en houd geen praatsessies. Ik geef holistische behandelingen. Het gaat erom dat jouw energie weer goed en vrij gaat stromen en wat jij ervaart tijdens en na de behandeling, zonder kleuring of beïnvloeding door mij. 

 

Ik ga met jouw energie aan het werk. Ik los blokkades op, verwijder oude energie en breng jouw energetisch lichaam weer in balans. Hierdoor kunnen de klachten (symptomen van vastzittende energie) verminderen en zelfs verdwijnen.

De behandeling


Een Reikibehandeling op de behandeltafel geeft een diepe ontspanning en brengt je weer in balans. Deze behandeling is een goede keuze om weer bij jezelf te komen en te herstellen van (dagelijkse) stress. Reiki geeft ondersteuning waar nodig om verder te komen in jouw persoonlijke groei.

 

De behandeling ontvang je liggend op de behandeltafel met de kleding aan, alleen de schoenen gaan uit. Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op of net boven je lichaam om zo de energie door te geven.

 

We houden kort een kennismaking waar we de wensen/klachten door nemen. De reden voor  jouw komst neem ik uiteraard mee tijdens de behandeling.

Reikibehandeling

 • Afspraak 1,5 uur

Prijs €50,-

Reiki op afstand


Wil je graag een Reikibehandeling, maar lukt het je niet om naar de praktijkruimte te komen? Heb je al eens eerder een Reikibehandeling ontvangen of ben je bekend met ander energetisch werk? Dan ben je van harte welkom om bij mij een afstandsbehandeling te boeken.

Hoe werkt het?

 • Neem contact op om een afspraak te maken of ga naar het boekingssysteem en plan zelf je behandeling in.
 • Je ontvangt per mail een factuur en deze dient vooraf te zijn voldaan.
 • Op de ingeplande tijd bel ik je op om uitleg te geven over de behandeling en om kort de reden voor de behandeling door te spreken.
 • Dan begint de behandeling op afstand. 
 • Tijdens en na afloop mag je rustig gaan voelen wat de behandeling voor jou doet en heeft gedaan. 
 • De behandelingen werken nog een paar dagen door.

Afstandsbehandeling

 • Deze 45 minuten durende behandeling is vergelijkbaar met een tafelbehandeling in de praktijkruimte.
 • Dit is een traditionele behandeling op de organen maar ook op de chakra's. Hierdoor wordt jouw hele energetische systeem meegenomen.
 • Hiernaast neem ik de klachten/wensen/intentie die uit het voorgesprek komen mee tijdens de behandeling.

Afstandsbehandeling

 • Behandeling 45 minuten (exclusief een kort telefonisch contact vooraf)

Prijs €35,-