Wat is Soundhealing?

Soundhealing is heling door klank en trilling. Dit gebeurt door klankinstrumenten op en/of om het lichaam te bespelen tijdens klankreizen, klanksessies en klankschaalbehandelingen.

 

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Het water is een goede geleider voor de trillingen door het lichaam. Dit werkt als een innerlijke massage. Door de trillingen worden alle lichaamscellen op een prettige en subtiele manier losgemaakt.

 

Een veel gehoorde reactie is dat er na een behandeling meer ruimte en ontspanning in het lichaam wordt ervaren.

Door de klanken en trillingen kom je weer in contact met je lichaam en voel je je na de behandeling heerlijk ontspannen en dichter bij jezelf. Ook gaat jouw energie weer beter stromen doordat blokkades worden los getrild waardoor ze oplossen. 


De effecten van de trillingen werken zo'n 3 tot 7 dagen door in ons lichaam. Naast meer ontspanning en balans, heeft het een positief effect op het versterken van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Enkele voorbeelden van klachten:

Emotionele klachten

Mentale klachten

Fysieke klachten

Trauma's

Gebrek aan zelfliefde

Stress

Fysieke spanning

Depressie

Burnout

Fysieke bewustwording

Energetische blokkades

Aanbod

Er zijn verschillende manieren hoe Soundhealing je kan helpen. 

Klankschaalbehandeling

Holistisch consult

Klankreizen

Klanksessies op locatie

Klankreizen in Utrecht

Contra-indicaties 

Bij trombose, een pacemaker, epilepsie of psychoses is overleg raadzaam. Bij zwangerschap zal de behandeling worden aangepast. Bij twijfel is het goed om eerst te overleggen.