Klankschaalmassage

 

Een behandeling met een klankschaal is een goede manier om aan fysieke, mentale en emotionele klachten te werken. Deze klachten hebben meestal een dieperliggende oorzaak van emotionele aard.

 

Wanneer de emoties niet goed verwerkt en doorvoelt worden, kan dit de doorstroom in jouw energiesysteem verminderen of zelfs (deels) blokkeren. Vaak zie je dat hier fysieke klachten uit voortkomen maar dit hoeft zeker niet altijd zo te zijn.

 

Door de blokkades los te maken gaat de energie weer doorstromen en komt er weer in balans. Je gaat uit je hoofd en in je lijf en wordt bewuster van hoe het echt met je gaat. Hiernaast is het een heerlijk ontspannende behandeling.

De behandeling

Je ontvangt de behandeling liggend op de behandeltafel met kleren aan en de schoenen uit. Tijdens de behandeling lokaliseer ik de energieblokkades (de plekken waar de energie minder goed doorstroomd) en zorg met een klankschaal ervoor dat er weer een goede doorstroming komt.

 

De intensiteit van de behandeling gaat in overleg. De behandeling kan gegeven worden voor ontspanning of het bewust werken op de emoties en het vrijmaken hiervan.

 

Naast de werking op het energiesysteem worden ook je cellen op een zachte en subtiele manier los gemaakt. Dit geeft een gevoel van ontspanning en ruimte in je lijf. 

Klankschaalmassage

Behandeltijd 60 minuten, totale afspraak 90 minuten

Prijs €50,-

Plan jouw afspraak

Of neem contact op