Klankreizen Utrecht


Een klankreis wordt ook wel klankschaal concert, ligconcert of klankbad genoemd. De klankreizen die ik aanbied, zijn gericht op (diepe) ontspanning, stress release en het in balans brengen van het lichaam, gevoel en gedachten. Het brengt jouw energie in beweging en het is heerlijk om even weg te zijn van alle dagelijkse beslommeringen.

 

Ik nodig je uit je te laten raken door de klanken en trillingen. Tijdens een klankreis maak ik wisselend gebruik van metalen en kristallen klankschalen, Koshi's, oceandrums, gongs, chimes, een tubalophone en nog veel meer mooie instrumenten.

Aankomende klankreizen

Utrecht


2024

 

Zondag 14 april van 14.30 tot 16.00 uur

~

Zondag 26 mei van 14.30 tot 16.00 uur

Veelgestelde vragen


Wat neem je zelf mee?

Neem mee wat je nodig hebt om lekker te kunnen liggen tijdens de klankreis.

Denk hierbij aan:

  • Een matje om op te liggen
  • Een deken om onder te liggen, je kan het wat koud krijgen tijdens de klankreis. 
  • Een kussen voor onder je hoofd als je dat prettig vind.

Waar zorg ik voor?

  • Een heerlijke ontspannende en misschien wel prikkelende klankreis.
  • Een prettige en veilige omgeving en een goede sfeer.
  • Een heerlijk kopje thee na afloop zodat je in je eigen tempo weer kan bijkomen van je reis.

Wat kan ik verwachten of ervaren tijdens de klankreis?

De klankreis wordt gegeven voor ontspanning en om te herstellen van stress. Wat je kan verwachten of gaat ervaren is per persoon en moment weer anders. 

Het kan dat je geraakt wordt tijdens de klankreis en dat je emoties mag doorvoelen en los mag laten. Je kan het dan wat koud krijgen, dat is helemaal normaal.

Je energie kan meer gaan stromen tijdens de klankreis wat rillingen, warmte of koude kan veroorzaken, ook dat is helemaal normaal.

Misschien voel je vooral diepe ontspanning, ook dat is helemaal goed. Je ervaart wat voor jou klopt of wat je op dat moment nodig hebt.

 

Wil jij ervaren wat een klankreis met je doet? 

Worden er klankschalen op het lichaam geplaatst?

Er worden tijdens de klankreis geen schalen of andere instrumenten direct op het lichaam geplaatst maar ik werk wel in jouw energieveld (aura) om je heen. Op deze manier wordt je niet gestoord tijdens jouw eigen reis.

 

Wil je ervaren wat klankschalen direct op het lichaam doen dan kan dat tijdens een klankschaalmassage in de praktijkruimte in Nieuwegein.

Hoelang duurt de klankreis?

Alles bij elkaar ben je anderhalf uur onder de pannen. De klankreis zelf duurt zo'n 80 minuten. Daarna kun je in stilte bijkomen met een kopje thee.

Is er een minimum aantal deelnemers?

Ja er is een minimum aantal deelnemers van 3 personen. Bij minder deelnemers verzetten we jouw deelname of je krijgt je geld terug. Dit waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Hoe groot is de groep?

De klankreis in Utrecht wordt gegeven aan een kleine groep van maximaal 8 personen.

Is elke klankreis anders?

Elke klankreis is een unieke reis doordat ik me laat leiden door het moment. Hiernaast zal je elke reis anders ervaren doordat je je tijdens elke klankreis weer anders voelt en er andere dingen de aandacht vragen.

 

Laat jij je verrassen?

Hoe kan ik annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de betreffende klankreis. Neem om te annuleren contact met mij op. Je mag jouw gereserveerde plek(ken) ook doorgeven aan iemand anders.

Contact

 

Heb je vragen, zo kun je mij bereiken: 

 

Simon (Bij Simon)

06 460 470 78

info@bijsimon.nl

 

Locatie


Nieuw Rotsoord (Ruimte 'De Garage')

Ingang ter hoogte van Rotsoord 24

3523 CL Utrecht

Google Maps