Combi


De Combi-behandeling is een behandeling waar Reiki, klankschalen, stemvorken, drumrelease, en ERT (Energetic Release Techniek) gecombineerd worden. Het geeft ontspanning, is diepgaand en het werkt door op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam en op je bewuste en onbewuste.

 

Tijdens behandelingen gebruik ik regelmatig de Energetic Release Techniek (ERT). Dit is een krachtige energetische techniek waarmee op alle lagen aan de oorzaak gewerkt kan worden.

 

Of je nu wel of niet weet waar je klachten vandaan komen met de Combi-behandeling kunnen we hier gericht aan werken. 

Technieken


Reiki (en andere energie vormen)

Klankschalen & gong

Energetic Release Techniek (ERT)

Fonoforese (stemvorken)

Drumrelease

Hoe werk ik?


De behandelingen die ik geef werken ondersteunend, verlichtend en brengen jouw energie in beweging en balans. Er is vooraf een korte intake om de behandelingen op jouw wensen/klachten af te stemmen.

 

De behandelingen bestaan niet uit lange praatsessies en ik stel ook geen diagnoses. Het gaat erom wat jij ervaart en de stappen die jij vervolgens maakt, zonder kleuring of beinvloeding door mij.

 

Wel ga ik met jouw energie aan het werk. Ik los blokkades op, verwijder oude energie en breng jouw energetisch lichaam weer in balans. Hierdoor kunnen de klachten (symptomen van vastzittende energie) verminderen of zelfs verdwijnen. 

De behandeling


Tijdens een Combi-behandeling is er aandacht voor jouw specifieke klachten en hun achterliggende oorzaak. Deze klachten met hun oorzaak kunnen fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn.

 

Ook als de werkelijke oorzaak van de klacht niet te achterhalen is, dan zijn er technieken waarmee we toch aan de oorzaak kunnen werken. De behandelingen stem ik af op de klachten en wensen van dat moment.

 

Om meer tijd voor de behandeling over te houden ontvang je na het maken van de afspraak per e-mail een kort intakeformulier. Tijdens de eerste Combi-behandeling is er een kennismaking waar we de intake bespreken en daarna de behandeling.

Combi-behandeling

  • Afspraak: 90 minuten
  • Bij de eerste afspraak vindt er een intake plaats

Prijs €65,-