Combi


De Combi-behandeling is een behandeling waar Reiki, klankschalen, stemvorken, drumrelease, en ERT (Energetic Release Techniek) gecombineerd worden. Het geeft ontspanning, is diepgaand en het werkt door op je gevoelens, je fysieke en energetische lichaam en op je bewuste en onbewuste.

 

Tijdens behandelingen gebruik ik regelmatig de Energetic Release Techniek (ERT). Dit is een krachtige energetische techniek waarmee op alle lagen aan de oorzaak gewerkt kan worden.

 

Of je nu wel of niet weet waar je klachten vandaan komen met de Combi-behandeling kunnen we hier gericht aan werken. Bij de eerste behandeling is er een intake om jouw klachten, thema's en wensen in kaart te brengen. 

Technieken


Reiki (en andere energie vormen)

Klankschalen

Energetic Release Techniek (ERT)

Fonoforese (stemvorken)

Drumrelease

De behandeling


Tijdens een Combi-behandeling is er aandacht voor jouw specifieke klachten en hun achterliggende oorzaak. Deze klachten met hun oorzaak kunnen fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn.

 

Ook als de werkelijke oorzaak van de klacht niet te achterhalen is, dan zijn er technieken waarmee we toch aan de oorzaak kunnen werken. De behandelingen stem ik af op de klachten en wensen van dat moment.

 

Tijdens de eerste Combi-behandeling is er een korte intake om de klachten, thema's en wensen te bespreken. 

Combi-behandeling

  • Afspraak: 90 minuten
  • Bij de eerste afspraak vindt er een intake plaats

Prijs €65,-