Pakketten


Het kan gebeuren dat je al een tijdje rondloopt met klachten of thema's waar je verandering in wilt. Over het algemeen red je dat niet met één behandeling. 

 

Wil je de diepte in en je klachten aanpakken, dan is een vijfweekse of vierdaagse een goede keuze. Wat voor jou het best passend is, kan ik je in adviseren.

 

Het effect van een behandeling is als een rimpeling in het water. Het is een verandering die doorwerkt voor de rest van je leven.

Vierdaagse


Een vierdaagse bestaat uit vier Reikibehandelingen op vier aansluitende dagen. Elke dag dus één behandeling, vier dagen achter elkaar.  

 

Doordat de energie die je ontvangt tijdens een Reikibehandeling langer doorwerkt, krijg je bij een vierdaagse een opeenstapeling van energie en kom je elke behandeling een laag dieper. 

 

Wat een vierdaagse voor jou doet en hoe jij het gaat ervaren is per keer anders. Het mooie van Reiki is dat het je geeft wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vierdaagse

  • Vier afspraken
  • Eerste afspraak 2 uur (incl. intake)
  • Overige drie afspraken 1,5 uur (per afspraak)

Te boeken voor: Reiki

 

Prijs €220,-

 

Het inplannen van de afspraken doen we telefonisch. 

Vijfweekse


Een vijfweekse bestaat uit vijf behandelingen in vijf weken tijd. Elke week één behandeling, vijf weken lang. Een vijfweekse is te boeken voor alle behandelingen. 

 

Wanneer je aan specifieke klachten of thema's werkt, dan is het goed om meerdere behandelingen te ontvangen. Hoe ouder de klachten zijn hoe meer er nodig is om te herstellen van je klachten. 

 

Doordat een behandeling langer doorwerkt, gaan bij een vijfweekse de behandelingen vloeiend in elkaar over waardoor het een aaneengesloten behandeltraject wordt.

Vijfweekse

  • Vijf afspraken
  • Afspraak 1,5 uur. 
  • Eerste afspraak altijd 2 uur (inclusief intake) 

Te boeken voor: Reiki, klankschalen of Combi-behandeling

 

Prijs €280,-

 

Het inplannen van de afspraken doen we telefonisch.