Klanksessie op locatie

Een klanksessie kun je zien als een concert van klankschalen en enkele andere instrumenten. Je kan een sessie zittend of liggend, alleen of in een groep ontvangen. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden op jouw locatie.

 

Een klanksessie duurt 40 minuten.

De klankschalen die ik gebruik hebben een erg rustgevend effect en door de manier van spelen wordt dit nog eens versterkt. Je wordt tijdens de klanksessie meegenomen in een prachtig samenspel van klanken waardoor je heerlijk tot rust komt en alles om je heen even kan vergeten.

Voor wie

Iedereen die toe is aan ontspanning heeft baat bij een klanksessie. Het is een mooie ervaring om bijvoorbeeld samen met jouw partner, collega's, familie of vrienden te ondergaan. 

 

Ook als je aan het herstellen bent van fysieke, mentale of emotionele klachten is een klanksessie aan te raden. De ontspanning die een klanksessie geeft, heeft een positieve uitwerking op je herstelproces.

Door wie

De klanksessies worden door mij (Simon) gegeven.

Mijn klanksessies zijn bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen. Elke sessie die ik geef is weer anders doordat ik intuïtief werk en de klanksessie laat afhangen van het moment en de energie die er op dat moment is.

Locatie

De klanksessies geef ik op jouw gewenste locatie. Dit kan bij je thuis zijn maar ook op het werk, bij buurtcentra, woongemeenschappen, behandelcentra of waar het maar kan. Als er maar voldoende ruimte is voor de mensen die het willen ontvangen en voor mij en mijn klankschalen.

 

Wil je weten of een klanksessie op jouw locatie mogelijk is, neem dan contact met me op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Wat kost een klanksessie

Hieronder vind je het overzicht van hoe de kosten zijn opgebouwd.

  • klanksessie t/m 6 personen
  • klanksessie vanaf 7 personen

Klanksessie t/m 6 personen Prijs
Klanksessie 40 minuten € 64,-
Kilometervergoeding* € 0,70
Parkeerkosten** Lokaal tarief

Klanksessie 7 personen of meer Prijs
Klanksessie 40 minuten, prijs per persoon € 10,-
Kilometervergoeding* € 0,70
Parkeerkosten** Lokaal tarief

* Kilometervergoeding (brandstof/reistijd) voor de in totaal gemaakte kilometers. Prijs per kilometer.

** Parkeerkosten bij betaald parkeren.


Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd wat een klanksessie voor jou kost, wil je graag een sessie boeken of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met me op. 

 

Wil je alleen een vrijblijvende offerte dan kan je ook direct een offerte opvragen voor een klanksessie. Je ontvangt per e-mail binnen enkele dagen na je aanvraag een offerte op maat voor jouw klanksessie.